A metamorf masszázs – gyógyuljunk a Bowentől is egyszerűbben!

Nem értettem eleinte, miért is ez a név. Masszázst fogok tanulni, de metamorfot? Valahogy sehogy sem tudtam összehozni ezt a két szót.
Aztán megértettem. És élem.
És Ti is láthatjátok rajtam, érezhetitek a kisugárzásomon!
…és egyre többen vannak akik már általam is megtapasztalták ezt a csodát.
Valóban átalakít. Mint ahogy a ronda alaktalan bábból a fejlődési szakasz végére előbújik a csodálatos pillangó. Úgy találkozhatsz valódi önmagaddal 2-3 metamorf masszázs kezelés után.
Csupán néhány érintés a kezd és talpad belső íve mentén és egy pár mozdulat a fejeden és az aurádon. Pihensz, elengedsz, feldolgozol. Nagyon nem passzívan telik az idő. Lehet belealszol , de az is jó. De az is lehet, hogy családállítás- szerű élményben ,lesz részed. Szemben állnak a családtagjaid és megtörténik ott és akkor a katartikus oldódás. Évek évtizedek alatt felhalmozódott lelki szemetesünk kiürülhet. Felszabadulnak a blokkok. oldódnak magzati traumák. És egyszer csak azon veszed észre magad, hogy megváltozik az életed. Gyakorlatilag képes leszel lehozni az univerzumból azt amiről mindig is álmodtál.

A Bowen tecnikával is ki lehet egészíteni, de önmagában is csodálatos oldó eljárás. Ahol nem csak a lelki bajoktól de testi betegségektől is megszabadulhatunk.

Minimum 3 kezelés javasolt. És ha kedved van megtanulhatod ezt a csodálatos technikát egy egynapos kurzus keretén belül.