Bérlet akció kismamamáknak!

Várandósság igen sok testi –lelki változással jár együtt a kismamák életében. Egy vagy több magzat kihordására, megszületésére és a szoptatásra kell alkalmassá válnia az anyai testnek, és megannyi érzelmi változás sem maradhat el a 9 hónap során.

Melyek azok a problémák, amikkel szembesülhetünk a terhesség során és hol tud segíteni a Bowen- technika, annak érdekében, hogy természetesen alakuljon a szülés, minden jól menjen a szoptatás körül és a regeneráció is zökkenőmentes legyen a szülés után?

Fáradékonyság: Az első 3 hónap során biztosan, de az utolsó trimeszterben is egyik kellemetlen tünet a kismamák terhelhetőségének csökkenése. Amit persze az anyatermészet nem véletlenül rendez ekképpen, hisz át kell strukturálni a testet a kisbaba kihordására és ez bizony energiát igényel. A terhesség előrehaladásával, a pocak növekedése nehezítheti a kényelmes alváspozíció megtalálását, és a gyakori éjszakai vizelések is bosszantóak lehetnek.

A Bowen technika nagyon pihentető technika, egy kezelés gyakorlatilag annyira feltölti a testet-lelket, hogy utána sokkal kiegyensúlyozottabb lesz a napja a kismamáknak is. Mivel vízhajtó hatású, így elősegíti a nap során felgyűlt pangó vizek kiürülését. Tehermentesíti a vesét attól, hogy mindezt a fölös vizet éjszaka kelljen kiválasztania. Ez az ödémásodásra hajlamos kismamáknak is jó hír!

Reflux: ahogy nő a magzat, egyre gyakrabban fordul elő a savas felbüfögés. A Bowennel lehet szelídíteni ezen a tüneten is.

Derék, csípőfájás: a női testnek, kismedencének fel kell készülnie a kisbaba keresztüljutására is, ez gyakran jár fájdalmakkal a medence körül. A Bowen kiválóan alkalmas, ezeknek a panaszoknak az enyhítésére.

Harántfekvés, farfekvés: Azt mondjuk, a kisbaba azért nem teszi a fejét a kismedence felé, mert nem találja komfortosnak az ott található szöveti viszonyokat. Ilyenkor is érdemes eljárni egy pár Bowen kezelésre, annak érdekében, hogy a babát körülvevő izmok ellazításával megteremtsük azt a lehetőséget, hogy Ő maga beforduljon a szülésig.

– Depresszió, aggodalmaskodás: aki volt kismama jól tudja , hogy érzelmei mintha hullámvasúton ülnének: hol fent hol lent, sírni tudunk mindenért, és persze aggódunk a kis jövevényért és saját életünkért, hogyan fogjuk tudni menedzselni a hétköznapokat ha meglesz a baba. Már egy-két Bowen kezelés is segíthet az érzelmi blokkok feloldásában, az ellazulásban és hogy kívülről tudjuk látni a problémáinkat így segítve a felesleges aggodalmaskodáson.

Túlhordás: a születés spontán megindításához a 41.-héten a császármetszés és gyógyszeres szülésbeindítás elkerülésére kiváló módszer!

Regeneráció a szülés után: segíti a szöveti viszonyok helyreállítását, a túlterhelésből és kimerültségből származó izomfájdalmak oldódását, a stressz csökkentését és nem utolsó sorban a tejelválasztás, estlegesen kialakult mellgyulladás kezelését.

A kezelések gyakoriságát terapeutája állítja be az állapotfelmérést követően. A Bérlet 5 kezelést foglal magában, és a maradék kezelés átvihető a regenerációs időszakra is. Az 5 kezelésből álló bérlet ára 22000 Ft  2017 december 31-ig!