Miben vagyok más, mint egy sima gyógytorna magánpraxis?

Holisztikus szemléletű fizioterápiás családi rendelőként működök. Nézzük mit is jelent ez a gyakorlatban.
Holisztikus szemlélettel, tehát a fizikális tünetek betegségek kezelésénél az egész testet kezelem. Beleértve a lelki pszichoszociális hátteret, az örökölt családi miazmákat (=pecséteket). Legyen szó akár egy kisgyermek gerincferdüléséről vagy testsúlyproblémáról, vagy ízületi fájdalmakról.
Sokszor kapok egyéni gyógytornára kis klienseket és azon vesszem észre magamat, hogy hamarosan az egész család a kezeim közt fekszik. A Bowen-technikát kiválóan tudom alkalmazni párhuzamosan, egyszerre 2-3 emberen is akár. A metamorf kezelést is egyre gyakrabban használom, nagyon jól működik a negatív energiaminták kioldásában, és gyakorlatilag egyszemélyes családenergetikai kezelésként funkcionál, tehát a gyermek kezelését néző szülő is bevonódik akarva akaratlanul a kezelésbe.
Innentől kezdve már érthető, hogy miért  tekintem magamat családi rendelőnek.
Azt vallom, hogy  a gyermek egy adott problémát képviselve csak egy tünethordozója sokszor a családban mélyebben, sokszor generációkat átívelő problémacsomagnak. Elkerülhetetlen és hibás gondolkodás figyelmen kívül hagyni a család,mint egység kezelését.
Hasonlóság alapú (Hahnemann) beszélgetéssel egészítem ki a kezeléseimet!
Így azt gondolom, maximális segítséget tudok nyújtani a hozzám fordulóknak.

Rendelési helyszínek:

Bowen-Debrecen Központ: 4028. Kassai 58 II/10 10-es csengő

Budapest VI.kerület